Şbt

Okulumuzun Rehber Öğretmeni Muhammet ŞAHİN öğrencilerimizin 2023-MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na ilişkin sorularını yanıtladı.

Şbt

Okulumuza ait brifing dosyası yayınlandı.

İncelemek için lütfen tıklayınız.

Şbt

6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz kardeşlerimiz için ilçemizdeki İmam Hatip Okulu öğrencilerinin okuduğu 88 Hatimin duası Cuma Namazı öncesi Seyitnizam Camii'nde yapıldı.

Şbt

Eğitim öğretim dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı Okul Müdürümüz Mustafa Yılmaz başkanlığında icra edildi.

Şbt

Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybeden insanlarımızı saygıyla anıyoruz. Geride kalanlara Allah'tan rahmet, sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Değerli öğrencilerimiz,

Sizlerin interneti güvenli bir şekilde kullanabilmesi ve farkındalık oluşturabilmek için "Bilinçli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalık" konularında okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Hülya Altıntop tarafından broşür hazırlanmıştır.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini karne dağıtımı ve ödül töreniyle tamamladık.

Ock

Türkiye Yüzyılı Okul Sporları Liginde başarılar kazanmaya devam ediyoruz.

Ock

İlçe Spor Turnuvalarında derece almaya devam ediyoruz.

Ock

Müdürlüğümüz ile Zeytinburnu Müftülüğü’nün ortaklaşa yaptığı Kudüs konulu seminer verilmiştir.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.

Ock

Dr. Ziya Gün Parkı'nda gerçekleşen yarışmalara katılan öğrencilerimizden Muhammed AZİZ, Yıldız Erkekler kategorisinde ilçe birincisi oldu.

Ock

Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize TEKNOFEST hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki içerikleri inceleyiniz.

Ock

Kitap Okuma Yarışması ve Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışması'nda başarı göstererek dereceye giren öğrencilerimiz okulumuz tarafından ödüllendirildi.