Satranç Turnuvası'nda Öğrencilerimiz Derece Almaya Devam Ediyor

Türkiye Yüzyılı Okul Sporları Liginde başarılar kazanmaya devam ediyoruz.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen Türkiye Yüzyılı Okul Sporları Ligi Satranç Turnuvası ortaokul kategorisinde okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ahmet Arif İlçe Birincisi , Ali Kerem Güzel İlçe İkincisi oldu.

Ayıca takım bazlı değerlendirme sonuçlarına göre hem İlçe İkinciliğini hem de İlçe üçüncülüğü derecelerini elde ettik.

Türkiye Yüzyılı Okul Sporları Ligi Yarışmalarında İlçe Birinciliği elde eden öğrencilerimiz branş ve kategorilerinde İl Turnuvalarına katılmaya hak kazanmış olup ilçemizi temsil edecekler.

Satranç Kulübü öğretmenimiz Oğuzhan Şahin ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz.

20-01-202420-01-202420-01-2024

Yayın: 20.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 11:23 - Görüntülenme: 72