Ara

Öğrencilerimizin kodlama becerilerini erken yaşlarda geliştirmelerine yönelik olarak düzenlediğimiz Kodlama Saati Etkinliğimizi sınıflarımızda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz aracılığıyla gerçekleştirdik.

Ara

Kuvvet, çabukluk, dayanıklılık, koordinasyon gibi psikomotor becelerine olumlu katkısı olan spor ve fiziksel etkinliklerden öğrencilerimizin faydalanmasını önemsiyoruz. Okul Spor Kulübümüz bünyesinde faaliyete başlayan Taekwondo Kursu okul çıkışında devam ediyor.

Ara

Birinci dönemin ikinci deneme sınavını uyguladık. İl/ilçe bazında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz.

Ara

Dünya Engelliler Günü 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. En büyük engelin sevgisizlik olduğu bilincini öğrencilerimize de öğretmeye gayret ediyor, dünya engelliler gününü kutluyoruz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında Okulda Diyabet Eğitim Programı Platformu tarafından hazırlanan videolara ulaşmak aşağıdaki linke tıklayınız.

VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programımızı gerçekleştirdik.

Selam İmam Hatiplim

İmam Hatip Okullarının kuruluş yıl dönümü nedeniyle hafta boyunca etkinlikler düzenledik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutladık.

Kas

Konferans Salonumuzda gerçekleşen Genel Kurul toplantısına velilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz katıldı. Divan Kuruluna oy birliğiyle seçilen öğretmenlerimiz Kübra Gürel katip üye, Havvanur Aksu başkanlık görevini yürüttü.

Ekm

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini gözlemlemek için belirli aralıklarla okul geneli deneme sınavı uygulamaya devam ediyoruz.

Bu dönemin ilk deneme sınavı ile yazılı sınavlar öncesi kazanım kayıplarını tespit edip daha verimli çalışma imkanı elde edeceğiz.

Ekm

Cuma Namazı ve vakit namazlarını okul mescidimizde hep birlikte kılıyoruz.

Bu Cuma dualarımızda Filistin ve Mescid-i Aksa çevresinde zulüm gören kardeşlerimizi unutmadık

Dualarımız Filistin'de

Masum ve mazlum Filistinli kardeşlerimiz üzerindeki zulmünü artıran İsrail, savunmasız ve mağdur insanları hedef alarak hastaneyi bombalaması sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldık.

Ekm

Yeni okul aile birliği yönetimini seçiyoruz. Tüm veli ve öğretmenlerimizi bekliyoruz. Genel kurul akabinde sınıf öğretmenleriyle görüşme de yapılacaktır.

Ekm

5. sınıf Sosyal Bilgiler dersinde Kültür ve Miras konusunu öğrenirken kil tabletler üzerine ilk çağ uygarlıklarının kullandığı çivi yazısını yazarak deneyimledik.

Öğretmenimiz Elmas Güneş 'e teşekkür eder, tüm öğrencilerimize iyi dersler dileriz.