Mrt

Mavi Umut Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Şahımerdan Tunç, okulumuz 7. Sınıf öğrencilerine “Kariyer Planlaması” konulu seminer verdi.

Mrt

Zeytinburnu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu Resim Yarışması'nda öğrencimiz Ebrar Yıldız ikinci olmuştur.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında öğretmenlerimiz ders etkinliklerini gerçekleştirdi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından kabulünün 103. yıl dönümünü kutladık. Konferans salonunda yapılan program Milli Mücadele Kahramanları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Mrt

7 Mart Perşembe günü öğrencilerimizle Trafik Eğitim Parkı ve Türk cumhuriyetlerine ait çadırlar ziyaret edildi.

Mrt

Okulumuzun 2023 Mezunu Nilda Köse, Çapa Fen Lisesi' nde öğrenciliğe devam ediyor. LGS hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gerekenler konulu ' Tecrübe Konuşuyor' etkinliğinde mezun öğrencimiz Nilda ve sekizinci sınıf öğrencilerimizi bir araya getirdik.

Mrt

1-7 Mart 'Deprem Haftası' kapsamında öğrencilerimizle deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hülya ALTINTOP tarafından hazırlanan "2024 Ramazan İmsakiyesi" yayınlanmıştır.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı'nın Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve Zeytinburnu Belediyesi'nin iş birliğiyle düzenlenen 'İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ' Hitabet Yarışması Finali Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalarda bu ay 'Hakkın Sesi Mehmet Akif' kitabını okuyup kitabın yazarı Mustafa Uslu'yla söyleşi düzenledik.

Şbt

Bilişim teknolojileri yazılım dersi öğretmeni Hülya ALTINTOP rehberliğinde 6. sınıf öğrencilerimiz Scratch programı ile kodlama öğreniyor.

Şbt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi ile Türkçe zümresi iş birliği ile gerçekleştirilen Şiirlerle Kudüs Sevdamız Yarışması gerçekleştildi.

Şbt

Arapça Öğretmenimiz Havvanur AKSU ve İngilizce Öğretmenimiz Erva Nur KESİM rehberliğinde öğrencilerimizle "Bulmaca Etkinliği" yapıldı.

Şbt

Okulumuzdaki uygun mekanları, bekleme salonlarımızı ve merdiven sahanlıklarımızı ayetlerle ve hadislerle süslüyoruz.

Şbt

Şehit olan eğitimcilerimizden Öğretmen Aybüke YALÇIN yad edildi.