Nis

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda öğrencimiz Rüveyda Nur ÇİFTÇİ mangala kategorisinde birinci oldu.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924'te 23 Nisan gününü tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir ve o tarihten bu yana 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Nis

Zeytinburnu Belediyesi tarafından 5.sınıf öğrencilerimize “Sıfır Atık Eğitimi” verildi.

Nis

Millî Teknoloji Hamlesi kapsamında yerli ve milli teknolojilerin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan çalışmalardan TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI' nı okulumuzda tamamladık.

Nis

17-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tübitak 4006 Bilim Fuarımıza herkesi davet ediyoruz.

Nis

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Nis

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri'nin geleneksel kitap okuma yarışmasına öğrencilerimizin yoğun ilgisi var.

Nis

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini izlemek amacıyla okulumuzda belirli aralıklarla deneme sınavı uygulanmaktadır.

Mrt

Öğrencilerimizin iftar sevincini hep birlikte yaşadık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle iftarı okulumuzda yaptık.

Değerli öğrencilerimiz,

Okulumuzun 2. dönem 1. yazılı sınav takvimi yayınlanmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünü öğrencilerimizin hazırladığı programla kutladık.

Mrt

Mavi Umut Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Şahımerdan Tunç, okulumuz 7. Sınıf öğrencilerine “Kariyer Planlaması” konulu seminer verdi.

Mrt

Zeytinburnu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu Resim Yarışması'nda öğrencimiz Ebrar Yıldız ikinci olmuştur.