Kas

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) tarafından düzenlenen "Başka Ülkede Çocuk Olmak" konulu  Resim ve Kompozisyon Yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimiz Türkçe ve Görsel sanatlar Öğretmenlerinden bilgi alabilirler ve yarışma için hazırladıkları eserlerini öğretmenlerine teslim edebilirler.

Zeytinburnu İlçesindeki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrenciler bu yarışmaya katılabilir.

Son Katılım Tarihi : 10 Kasım 2017 Cuma

Ödül Töreni : 18 Aralık 2017 Pazartesi Günü Saat 14:00´te Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi´nde gerçekleştirilecektir.

May

20-23 Mayıs tarihleri arasında Kütahya´da yapılacak Türkiye Yarı Finallerinde HENTBOL TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ.