Başöğretmen Mustafa YILMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

1968 yılında Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde doğmuştur. 1979 yılında Zeytinburnu Veliefendi İlkokulu’ndan mezun olduktan sonra Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’ne kaydolup 1987 yılında mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni 1992 yılında bitirmiştir. Aynı yıl Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde Meslek Dersleri öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Bu okul başta olmak üzere birçok okulda Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı, Müdür Vekili ve Kurucu Müdür gibi birçok görevde bulunmuştur. 2014-2017 yılları arasında Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 2018-2023 tarihleri arasında Kadıköy Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi´nde Müdür olak görev yapmıştır. Ağustos-2023 tarihinden itibaren de okulumuzda Müdür olarak çalışmaktadır. Açılan sınavlar sonucunda 2005 yılında Uzman Öğretmen, 2022 yılında Baş Öğretmen ünvanlarını almaya hak kazanmıştır. Yüksek Lisansını Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yapmıştır. Halen İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Kelam Anabilim Dalı’nda doktorasına devam etmektedir. Birçok gazete ve dergide yazıları çıkmış olup branşında çok sayıda kitap yazımında ve editörlüğünde görev almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı´nın ders kitapları ve materyalleri hazırlama komisyonunda da görev almıştır. Birçok dernek, vakıf, sivil toplum kuruluşunda aktif görevlerde bulunmuştur. Arapça bilen Müdürümüz, evli ve iki çocuk babasıdır.