Ara

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Siber Zekâ Bilgi Yarışması’nın bu yıl dördüncüsü düzenleniyor. Yarışma bu yıl da ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde üç ayrı kategoride gerçekleşecek. Öğrencilerin siber farkındalık bilinçlerinin artırılmasının hedeflendiği yarışmada, en çok doğru cevabı en hızlı veren öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri kendi kademeleri için belirlenen tarihlerde siberzeka.cbddo.gov.tr adresindeki başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabilir, e-posta adresine gelen bağlantı ile yarışmaya katılabilirler.

*İlkokul öğrencileri 27 Aralık,
*Ortaokul öğrencileri 28 Aralık ve
*Lise öğrencileri 29 Aralık tarihlerinde kendileri için hazırlanan siber zekâ testine girebilecekler.

Ara

Ön eleme sınavını geçerek 1. aşama sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerimiz İSBO Sınavı 22 Aralık 2023 tarihine ertelenmiştir.

Ara

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikleri veli ve öğrencilerimizin dikkatine sunuyoruz.

Tem

ZEYTİNBURNU TOKİ SEYİT NİZAM ŞEHİT SEMİH BALABAN İMAM HATİP ORTAOKULU TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU 27/07/2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT : 11’DE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA TOPLANARAK OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR DOĞRULTUSUNDA 2023 – 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA SERVİS TAŞIMACILIĞI YAPACAK FİRMAYI BELİRLEYECEKTİR.

Tem

ZEYTİNBURNU TOKİ SEYİT NİZAM ŞEHİT SEMİH BALABAN İMAM HATİP ORTAOKULU TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU 06/07/2023  PERŞEMBE  GÜNÜ  SAAT : 11.00’DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA TOPLANARAK OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR DOĞRULTUSUNDA 2023 – 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA SERVİS TAŞIMACILIĞI YAPACAK FİRMAYI BELİRLEYECEKTİR.

May

"Avrupa Müzeler Gecesi" etkinliği kapsamında Arkeoloji Müzeleri ile Türk ve İslam Eserleri Müzesi kapanış saatinden sonra 18 Mayıs 2023 tarihinde 20:00-23:00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecektir.

Ara

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile üçüncüsünün düzenlendiği Siber Zekâ Bilgi Yarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin siber farkındalık bilinçlerini arttırmayı hedefliyoruz.
Öğrencilerimiz grupları için belirlenen tarihlerde başvuru formunu doldurarak; siber güvenlik konularını kapsayan Siber Zekâ Testi'ne katılabilirler. En çok doğru cevabı, en kısa sürede veren öğrencilerimiz Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Sonuçları, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Başvuru için linke tıklayınız : https://basvurusiberzeka.cbddo.gov.tr/

May

Sınavlar hakkında bilgilendirme ve duyuru.

Okulumuzda öğrencilerimizin kıyafetleri fotoğraflardaki gibidir.

Kas

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) tarafından düzenlenen "Başka Ülkede Çocuk Olmak" konulu  Resim ve Kompozisyon Yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimiz Türkçe ve Görsel sanatlar Öğretmenlerinden bilgi alabilirler ve yarışma için hazırladıkları eserlerini öğretmenlerine teslim edebilirler.

Zeytinburnu İlçesindeki ortaokullarda öğrenim gören tüm öğrenciler bu yarışmaya katılabilir.

Son Katılım Tarihi : 10 Kasım 2017 Cuma

Ödül Töreni : 18 Aralık 2017 Pazartesi Günü Saat 14:00´te Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi´nde gerçekleştirilecektir.