TOKİ Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Ortaokulu

Seyitnizam Mah. Seyitnizam Cad. No.63 ZEYTİNBURNU/İSTANBUL
Vizyon
Milli ve manevi değerlerine bağlı Atatürk ilke ve inkilaplarını özümsemiş, geçmişine bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak, veli yapısını, kültürel yapıyı ve çevre faktörlerini de dikkate alarak Türk Milli Eğitim programı doğrultusunda etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermek.Onurlu , kimlikli, lider ruhlu ve bilinçli bireyler yetiştirmek. Kalitenin ve başarının adı olmak.
Misyon
Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu, geleceği bugünden yaşayarak, kaliteyi yükseltmek için okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda, teknolojik imkanları kullanarak sosyal, sportif ve kültürel alanda nitelikli bir eğitim vermektir.Eğitim ve öğretimde önder ve örnek bir okul yaratmak.
Pazartesi günü: 09:00-16:00 ; Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri : 09:00-15:10
Ulaşım
Okulumuz "Kabataş-Bağcılar" tramvay hattının "Akşemsettin" durağına 5 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca "Topkapı - Kazlıçeşme Marmaray"´ otobüs hattının Seyitnizam Caddesi durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.