Şifalı Bitkileri Öğreniyorum Sağlıklı Yaşıyorum Projesi Tanıtım Programına Katıldık

"Şifalı Bitkileri Öğreniyorum Sağlıklı Yaşıyorum" projesi ile öğrencilerimizin ülkemizde yetişen şifalı bitkileri tanımalarını, yetiştirmelerini ve doğru şekilde kullanmalarını sağlayarak farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerimiz, okullarında kurulmuş olan "Şifalı Bitkileri Öğreniyorum Atölyeleri" aracılığı ile şifalı bitkiler yetiştirecek, eğitim ve seminer programları ile bu bitkilerin kullanım alanlarını uygulamalı olarak öğrenecektir.

2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda, öğrencilerimizin çok yönlü gelişimini destekleyen Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün, Zeytinburnu Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirdiği "Şifalı Bitkileri Öğreniyorum Sağlıklı Yaşıyorum" Projesi Tanıtım Programı Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesinde gerçekleştirildi. Programa Fen Bilimleri Öğretmenimiz Şeymanur GÜNGÖR nezaretinde öğrencilerimiz katıldı.

Programda okulumuza tahsis edilen alanları ziyaret ettik ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün hediyesi olan tohumlu kalemlerden aldık.

17-04-201917-04-201917-04-201917-04-201917-04-2019

Yayın: 17.04.2019 - Güncelleme: 24.09.2022 14:48 - Görüntülenme: 468