REHBERLİK SERVİSİ ÇOCUK İSTİSMARI AİLE BÜLTENİ

"Özellikle son yıllarda çocuklara yönelik şiddet ve cinsel suiistimaller korkunç boyutlara ulaştı. Neredeyse her gün haber bültenlerinde, sosyal medyada farklı yaş gruplarından birçok çocuğun ve ailenin yaşadığı korku dolu deneyimleri duyar olduk.

Bu durum hepimizi endişelendirdiği ve alarma geçirdiği gibi, çocuklarımızı bilinçlendirme konusunda neler yapabiliriz sorusunu da gündeme getirmektedir. Peki bizler aileler olarak çocuklarımızı korumak ve bilinçlendirmek konusunda neler yapabiliriz?"

Okul Rehber Öğretmenimiz Cenk KARACA  Velilerimizin "Cinsel istismardan çocuklarımızın kendilerini koruyabilmeleri için  neler yapabiliriz?" sorusuna cevap olacak "Çocuk İstismarı Aile Bülteni" yayımladı.

Çocuk İstismarı Aile Bültenine aşağıdaki dosya uzantısından ulaşabilirsiniz.

Yayın: 02.03.2018 - Güncelleme: 06.11.2023 11:16 - Görüntülenme: 774