"Sözlük Özgürlüktür" Projesi Panosu

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz uhdesinde yürütülen ve öğrencilerin kelime,kavram,dil becerilerini pekiştirmek amacıyla hazırlanan "Sözlük Özgürlüktür Projesi" Öğretmenlerimizin ve Öğrencilerimizin emekleri ve gayretleri ile başarı ile sonuçlandı. Öğretmenlerimizin rehberliğinde Öğrencilerimiz; haftanın sözcükleri, günün kelimesi, beyit ezberleme, pano çalışmaları ile "Sözlük Özgürlüktür" projesini tamamladılar.Türkçe Öğretmenimiz Kezban ŞABAHAT ve Öğrencileri güzel panolar ile projenin finalini yaptılar.

Projeyi yürüten Kezban ŞABAHAT ve Müge TÜRKOĞLU KARATAŞ Öğretmenlerimize ve emeği geçen Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

16-05-201816-05-201816-05-2018

Yayın: 16.05.2018 - Güncelleme: 24.09.2022 14:50 - Görüntülenme: 727