"SAĞLIKLI YAŞAM, SAĞLIKLI BESLENME, OBEZİTE" SEMİNERİ

"Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi" kapsamında  velilerimize yönelik düzenlediğimiz seminerlerimizin beşincisini  26 Aralık 2017 Salı Günü Seyit Nizam Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Doktor Sayın Musa AYTEN ile gerçekleştirdik.

"SAĞLIKLI YAŞAM, SAĞLIKLI BESLENME, OBEZİTE" konulu  seminer de, Dr. Musa AYTEN Hocamız; anne babalar olarak  çocuklarımıza iyi örnek olmamız gerektiğini  vurguladı. "Çocuklarımıza "yeme" dediğimiz gıdaları, eğer biz tüketirsek hiçbir faydası olmaz" dedi. Obeziteden korunmak ve sağlıklı beslenmek için güzel reçeteler veren Doktor Musa AYTEN "sünnete ve gelenek göreneklerimize uygun beslenirsek, yeteri kadar su içersek, mümkün olduğunca hazır gıdaları tüketmezsek ve tükettiğimiz besinleri harcayacak kadar hareket edersek kilo ve kilodan kaynaklanan sağlık problemleri yaşamayız." diyerek sözlerini tamamladı. Seminerin sonunda Velilerimizin soruları cevaplandırıldı.

Katılan velilerimizin memnuniyetlerini ifade ettikleri, sohbet havasında geçen seminer için Sayın Musa AYTEN'e ve katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.

27-12-201727-12-201727-12-201727-12-2017

Yayın: 27.12.2017 - Güncelleme: 06.11.2023 12:58 - Görüntülenme: 909