"MİSAFİRİM ÖĞRETMENİM MÜGE TÜRKOĞLU KARATAŞ"

"Misafirim Öğretmenim" Projesi kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Müge TÜRKOĞLU KARATAŞ 6-M Sınıfı Öğrencimiz Zeynep KUTLU´nun evine ziyaret gerçekleştirmiştir.

Annesi Fahriye Hanım´a Zeynep´in  oldukça başarılı, örnek davranışlar sergileyen, bütün arkadaşları ve öğretmenleri tarafından çok sevilen bir öğrenci olduğunu, bunda ailenin rolünün büyük olduğunu iletmiştir. Göstermiş oldukları ilgi ve fedakarlıktan dolayı veliye teşekkür edilip, veli ziyareti sonlandırılmıştır.

Ziyareti gerçekleştiren  Müge Öğretmenimize, Öğretmenimizi misafir eden Velimize teşekkür eder, Öğrencimize başarılarının devamını dileriz.

21-12-2017

Yayın: 21.12.2017 - Güncelleme: 06.11.2023 13:00 - Görüntülenme: 979