"MAHREMİYET EĞİTİMİ" SEMİNERİ

"Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi" kapsamında  velilerimize yönelik düzenlediğimiz seminerlerimizin altıncısını 26 Aralık 2017 Salı Günü Zeytinburnu Müftülüğü Aile ve Dinî Rehberlik Bürosu'nda görevli Vaize Sayın Fatma Betül YILMAZ ile gerçekleştirdik.

"MAHREMİYET EĞİTİMİ" başlıklı seminer de, Fatma Betül YILMAZ Hocamız "Mahremiyet eğitimine çocuklarımıza bakkal amca, şoför amca ile kendi amcalarının farkını anlatarak başlayabiliriz" diyerek başladığı sözlerinde;  bu eğitim verilmediği için yaşanan olayları örneklendirerek anlattı. Mahremiyet eğitimine evde de dikkat edilerek çocuklara rol model olunması gerektiğinden bahsettiSeminerin sonunda Velilerimizin soruları cevaplandırıldı.

Katılan velilerimizin memnuniyetlerini ifade ettikleri, sohbet havasında geçen seminer için Sayın Fatma Betül YILMAZ'a ve katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.

27-12-201727-12-201727-12-201727-12-2017

Yayın: 27.12.2017 - Güncelleme: 06.11.2023 13:00 - Görüntülenme: 931