Okulumuzla İlgili Sıkça Sorulan Sorular ve Yanıtlar Yayınlandı

Okulumuzla ilgili merak edilen sorular ve yanıtlarını aşağıdaki soru-cevap bölümünden inceleyebilirsiniz :

Okulunuzun tam adı nedir ?

Toki Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Ortaokulu.

Okulunuzun zaman çizelgesine nasıl ulaşabilirim ?

Okulumuz menüsünün altında zaman çizelgesi alt menüsüne tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Pazartesi günü: 09:00-16:00 ; Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri : 09:00-15:10

Okulunuzun forması hakkında bilgi verir misiniz ?

Okulumuz menüsünün altında okul forması alt menüsüne tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okulunuza nasıl ulaşabilirim ?

Okulumuz "Kabataş-Bağcılar" tramvay hattının "Akşemsettin" durağına 5 dakika yürüme mesafesindedir.

Ayrıca "Topkapı - Kazlıçeşme Marmaray" otobüs hattının Seyitnizam Caddesi durağında inerek de okulumuza ulaşabilirsiniz.

Okulunuzda görev yapan öğretmenlerin bilgilerine nasıl ulaşabiliriz ?

Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin bilgilerine okulumuz menüsünün altındaki kadromuz alt menüsüne tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca sınıf rehber öğretmenlerimiz veli grupları oluşturarak da öğretmen-veli-ogrenci iş birliğini sağlamaktadır. Yüz yüze görüşmek isteyen velilerimiz öğretmenlerimizin uygun gördükleri görüşme saatlerinde öğrencilerimiz hakkında görüşebilirler.

Okulunuzun fiziki imkanları hakkında bilgi verir misiniz ?

Okulumuzda derslikler, bilişim teknolojileri sınıfı, fen laboratuarı, tilavet odası, mescit, kütüphane, konferans salonu, futbol ve basketbol sahaları bulunmaktadır.

Okulunuzla ilgili görüş, öneri ve şikayetlerimizi nasıl bildirebiliriz ?

Okulumuz menüsünün altında görüş, öneri ve şikayet formu üzerinden bizlere isteklerinizi iletebilirsiniz.

Okulunuz hangi projelere katılmıştır ?

Okulumuzda daha önce yürütülen ve halen yürütülmekte olan projelerimize projeler ve etkinlikler menüsünden ulaşabilirsiniz.

Okulunuzda rehberlik servisi var mı ? Varsa nasıl ulaşabilirim ?

Okulumuzda rehberlik servisi mevcuttur. Okulumuzun üçüncü katında rehberlik servisine giderek öğretmenlerimizle görüşebilirsiniz.

Okulunuzun yarışmalardaki başarı durumu hakkında bilgi verir misiniz ?

Okulumuzun yarışmalarda aldığı dereceler ve başarıları incelemek için başarılar menüsünü inceleyebilirsiniz.

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 11.02.2024 23:46 - Görüntülenme: 168