Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı

Konferans Salonumuzda gerçekleşen Genel Kurul toplantısına velilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz katıldı. Divan Kuruluna oy birliğiyle seçilen öğretmenlerimiz Kübra Gürel katip üye, Havvanur Aksu başkanlık görevini yürüttü.

Önceki dönem faaliyet raporunu sunan Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Erdoğan katkı sunanlara teşekkür etti. Yeni seçilecek yönetime başarılar diledi.Okul Müdürümüz Mustafa Yılmaz katılan velilerimize teşekkür ederek, okul aile birliğinin öneminden bahsetti. Müdür Yardımcımız Abdulkadir Erkan Tarihci, geride bırakılan dönemin denetim raporunu  haziruna sundu. Muhasip üye İsa Tuncer tahmini bütçe raporunu okudu.Tek listenin bulunduğu seçim aşamasında yeni yönetim oybirliğiyle seçildi. Genel Kurula katılan öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür eder, yeni dönemin hayırlı olmasını dileriz.

02-11-202302-11-2023

Yayın: 02.11.2023 - Güncelleme: 12.02.2024 00:27 - Görüntülenme: 193