Öğrencilerimizin Hafızlık İcazet Merasimine Katıldık

Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projemiz kapsamında Asım Sabri Efendi Kur'an Kursu ile birlikte yürüttüğümüz çalışmada Hafızlık Eğitimini tamamlayan öğrencilerimizin icazet merasimi Zeytinburnu Ulu Camii'nde gerçekleşti.

İstanbul Valisi Sayın Davut Gül, Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Dr. Adem Uslu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Ömer Arısoy ve protokolün katılımıyla gerçekleşen merasime milletimizin ilgisi yoğundu.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Osman Şahin, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Reis-ul Kurra Mustafa Demirkan hocaların da katıldığı merasimde hafızlık icazetlerini alan öğrencilerimizi, ailelerini ve emek veren hocalarımızı tebrik ediyoruz.

04-01-202404-01-2024

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 15:17 - Görüntülenme: 61