"MİSAFİRİM CİHAD GÜZEL VE YUSUF KIZILAY HOCALAR"

"Misafirim Öğretmenim" projesi kapsamında veli ziyaretlerimiz başladı.

Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin en önemli amaçlarından biri; ülkemizin geleceği olan çocukları iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirmektir. Öğrencilerimizin  eğitiminde ailenin, okulun, çevrenin ve öğretmenin en etkili faktörler olduğu bilinciyle, "Misafirim Öğretmenim" Projesi kapsamında veli ziyaretlerimiz başladı.

7-A Sınıfı Öğrencimiz Yunus AŞIK ve 7-C Sınıfı Öğrencimiz Emre AŞIK'ın evlerine Sınıf Rehber Öğretmenleri Cihad GÜZEL ve Yusuf KIZILAY tarafından ziyaret gerçekleştirildi.Ziyarette Velilerimiz Ayşe Hanım ve Kahraman Bey ile Öğrencilerimizin durumu hakkında görüşüldü.

Ziyareti gerçekleştiren Öğretmenlerimize, Öğretmenlerimizi misafir eden Velimize teşekkür eder,  Öğrencilerimize başarılar dileriz.

19-12-201719-12-201719-12-2017

Yayın: 19.12.2017 - Güncelleme: 06.11.2023 13:01 - Görüntülenme: 759