Etiket Sonuçları: zeytinburnu

Nis

Millî Teknoloji Hamlesi kapsamında yerli ve milli teknolojilerin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan çalışmalardan TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI' nı okulumuzda tamamladık.

May

Renklerin suyla dansı Zeytinburnu Bilim Şenliği Okul Standımızda görsel bir şölene dönüştü ve büyük beğeni topladı.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Cüneydi SADIKOĞLU Rehberliğinde  8-D Sınıfı Öğrencilerimiz Hüsne BÖLER ve Ceren Rabia KEDER´in 3 gün süresince icra ettiği ebru sanatı; standımızı ziyaret eden tüm ziyaretçilerden alkış aldı.Küçük ziyaretçilerimiz  suyun üzerinde renk verme çalışmalarıyla yapılan desenlerin kağıt üzerine aktarılması sonucu ortaya çıkan eserlere hayranlıklarını alkışlarla gösterdiler.Bazı ziyaretçilerimiz de ebru malzemeleri ile kendi ebrularını yaptılar.

Ebru Sanatını okul standımızda tanıtan Cüneydi SADIKOĞLU Öğretmenimize ve Öğrencilerimiz Hüsne ve Ceren´e teşekkür ederiz.

Nis

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından  "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Siyer Sınavı sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 75 ilde gerçekleştirilen sınava 4 farklı kategoride 300.000 kişi katıldı.

25 Mart 2018 Pazar günü Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine; Zeytinburnu, Kağıthane, Beyoğlu, Sarıyer ve Fatih ilçelerinden ödül kazanan adaylar ve birçok sayıda vatandaş katıldı.

6. sınıf Öğrencilerimizden Aytöre Safiye GENÇER Türkiye genelinde ilk 20´ye girerek tablet almayı hak kazandı. Yine 6.sınıf Öğrencilerimizden Edanur AYAYDIN, Zeynep KAŞTAN, Sude Sümeyye KARABULUT, Berra KILIÇARSLAN Türkiye genelinde ilk 100´e girerek çeşitli ödüller aldılar.

Öğrencilerimizi, Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Kezban ŞABAHAT Öğretmenimizi ve Ailelerini tebrik eder, Öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.