Etiket Sonuçları: bilim şenliği

May

Renklerin suyla dansı Zeytinburnu Bilim Şenliği Okul Standımızda görsel bir şölene dönüştü ve büyük beğeni topladı.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Cüneydi SADIKOĞLU Rehberliğinde  8-D Sınıfı Öğrencilerimiz Hüsne BÖLER ve Ceren Rabia KEDER´in 3 gün süresince icra ettiği ebru sanatı; standımızı ziyaret eden tüm ziyaretçilerden alkış aldı.Küçük ziyaretçilerimiz  suyun üzerinde renk verme çalışmalarıyla yapılan desenlerin kağıt üzerine aktarılması sonucu ortaya çıkan eserlere hayranlıklarını alkışlarla gösterdiler.Bazı ziyaretçilerimiz de ebru malzemeleri ile kendi ebrularını yaptılar.

Ebru Sanatını okul standımızda tanıtan Cüneydi SADIKOĞLU Öğretmenimize ve Öğrencilerimiz Hüsne ve Ceren´e teşekkür ederiz.

Ekm

6 Ekim 2017 Cuma günü, 8 sınıf öğrencilerimizden bir grup Fen Bilimleri Öğretmenimiz Bilal Aksu'nun rehberliğinde Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Bilim Merkezi  işbirliğiyle; Taksim Meydanı Festival Alanında gerçekleştirilen  "3. Meraklı Zihinler Bilim Şenliği"ne katıldı.

Çocuklara araştırma ruhu aşılamak, bilimi deneyimsel ve eğlenceli bir şekilde sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen organizasyonda  öğrencilerimiz; bilimsel etkinliklere, tematik atölye ve laboratuvar çalışmalarına, zeka oyunları stantlarına yoğun ilgi gösterdiler.İlk Robotum Atölyesi, manyetik kum, bilimsel oyun stantlarını ilgiyle inceleyen öğrencilerimiz ebru standında ebru yaptılar.