Etiket Sonuçları: YETİM KARDEŞ

Haz

Okulumuzda geleneksel hale gelen “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” “İyilikte Yarışan Sınıflar” “YETİM KARDEŞLİĞİ” Projemiz 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının  son kumbaralarının açılması ile tamamlandı.

Öğrencilerimize teslim ettiğimiz kumbaralar belli periyotlarda İHH Yetkilileri tarafından açıldı ve teslim alındı.

Vee… sonuçlar çok güzel... 11 Yetim Kardeşimizin birer yıllık burs bedellerini kumbaralardan çıkan bağışlarla karşıladık.(Yetim sponsorluğu 1 yetim için yıllık 1.200 Liradır.)

YETİM KARDEŞLERİMİZİN GÜLMESİNE VESİLE OLAN TÜM VELİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..

Haz

BİR KARDEŞİMİZ DE ETİYOPYA'DA, SUDAN'DA, SOMALİ'DE, FİLİSTİN'DEYMİŞ GİBİ....