Etiket Sonuçları: Sınav Kaygısı

Şbt

Rehber Öğretmenimiz Kübra DEMİRDİŞER, 2-3 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan LGS sınavına girecek 8. sınıf  Öğrencilerimize "Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Teknikleri" eğitimleri veriyor.

28 Şubat 2018 Çarşamba günü 8-B, 8-D, 8-G sınıfı Öğrencilerimize "Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Teknikleri" eğitimleri verdi. Diğer 8.sınıf öğrencilerimize de  yapılan planlama doğrultusunda eğitim verilecektir.

Kübra DEMİRDİŞER Öğretmenimize, Öğrencilerimize verdiği faydalı eğitimler için teşekkür ederiz.

Şbt

26 Şubat 2018 Pazartesi günü 8-A sınıfı Öğrencilerimize eğitim verilmiştir. Diğer 8.sınıf öğrencilerimize de  yapılan planlama doğrultusunda eğitim verilecektir.