Etiket Sonuçları: Peygamber

Nis

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından  "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Siyer Sınavı sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 75 ilde gerçekleştirilen sınava 4 farklı kategoride 300.000 kişi katıldı.

25 Mart 2018 Pazar günü Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine; Zeytinburnu, Kağıthane, Beyoğlu, Sarıyer ve Fatih ilçelerinden ödül kazanan adaylar ve birçok sayıda vatandaş katıldı.

6. sınıf Öğrencilerimizden Aytöre Safiye GENÇER Türkiye genelinde ilk 20´ye girerek tablet almayı hak kazandı. Yine 6.sınıf Öğrencilerimizden Edanur AYAYDIN, Zeynep KAŞTAN, Sude Sümeyye KARABULUT, Berra KILIÇARSLAN Türkiye genelinde ilk 100´e girerek çeşitli ödüller aldılar.

Öğrencilerimizi, Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Kezban ŞABAHAT Öğretmenimizi ve Ailelerini tebrik eder, Öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.