Etiket Sonuçları: Okul Tanıtım Gezisi

Nis

Lise Tanıtım Gezileri kapsamında 17 Nisan 2018 Salı günü, 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Adile Mermerci Anadolu Lisesi'ne bir gezi düzenlendi.

Rehber Öğretmenimiz Kübra DEMİRDİŞER  eşliğinde düzenlenen geziye toplam 20 Öğrencimiz katıldı.

Mrt

Lise Tanıtım Gezileri kapsamında 26 Mart 2018 Pazartesi günü, 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Çapa fen Lisesi'ne bir gezi düzenlendi.

Rehber Öğretmenimiz Kübra DEMİRDİŞER  eşliğinde düzenlenen geziye toplam 18  Öğrencimiz katıldı.

Lise tanıtım gezilerinin öğrencilerimizin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve lise okul seçimlerinde yol gösterici olduğuna, yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarını artırdığına, bakış açılarını daha da genişlettiğine inanıyoruz.