Etiket Sonuçları: GEZİ

Nis

Lise Tanıtım Gezileri kapsamında 17 Nisan 2018 Salı günü, 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Adile Mermerci Anadolu Lisesi'ne bir gezi düzenlendi.

Rehber Öğretmenimiz Kübra DEMİRDİŞER  eşliğinde düzenlenen geziye toplam 20 Öğrencimiz katıldı.

Mrt

Lise Tanıtım Gezileri kapsamında 26 Mart 2018 Pazartesi günü, 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Çapa fen Lisesi'ne bir gezi düzenlendi.

Rehber Öğretmenimiz Kübra DEMİRDİŞER  eşliğinde düzenlenen geziye toplam 18  Öğrencimiz katıldı.

Lise tanıtım gezilerinin öğrencilerimizin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve lise okul seçimlerinde yol gösterici olduğuna, yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarını artırdığına, bakış açılarını daha da genişlettiğine inanıyoruz.

Mrt

6 Mart 2018 Salı günü Müdür Yardımcılarımız Yaşar GÜVEN, Özlem ERAVCI, Öğretmenlerimiz Bilal AKSU, Didem KENDİR, Fatma TAŞ, Hamide DURKAYA, Hülya ACUN, Kezban ŞABAHAT, Müge TÜRKOĞLU KARATAŞ, Saliha ŞEREF, Oğuzhan ŞAHİN ve Yusuf KIZILAY rehberliğinde Öğrencilerimizle Florya Havacılık Müzesi´ne gezi düzenledik.

Mrt

6 Mart 2018 Salı günü Müdür Yardımcılarımız Yaşar GÜVEN, Özlem ERAVCI, Öğretmenlerimiz Bilal AKSU, Didem KENDİR, Fatma TAŞ, Hamide DURKAYA, Hülya ACUN, Kezban ŞABAHAT, Müge TÜRKOĞLU KARATAŞ, Saliha ŞEREF, Oğuzhan ŞAHİN ve Yusuf KIZILAY rehberliğinde Öğrencilerimizle Florya Atatürk Deniz Köşkü gezi düzenledik.

Şbt

21 Şubat 2018 Çarşamba günü Öğrencilerimiz "Su Kullanma Bilinci Eğitim Gezisi"ne katıldılar.

İçme suyu kaynaklarının gittikçe azaldığı ve bilinçsizce kirletildiği günümüzde "Su Kullanma Bilinci" nin  vurgulandığı gezi İSKİ tarafından düzenlendi. Eğitim gezisinde  "suyu bilinçli kullanmanın önemi"nin anlatılmasının yanı sıra, İSKİ´nin yatırım ve hizmetleri de tanıtılmıştır.

Kezban ŞABAHAT ve Kübra DEMİRDİŞER Öğretmenlerimizin refakatinde gerçekleşen eğitim gezisi için İSKİ Yetkilileri´ne  ve   emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

8-E Sınıfı Öğrencilerimiz 11 Ocak 2018 Perşembe Günü Yusuf KIZILAY, Makbule BAŞPINAR, Müge TÜRKOĞLU KARATAŞ, Kübra DEMİRDİŞER Öğretmenlerimizin Rehberliğinde Harbiye Askerî Müzesi´ni ziyaret ettiler.